понеділок, 29 вересня 2014 р.

Всеукраїнський день бібліотек


Всеукраїнський день бібліотек в ЧДУ імені Петра Могили бібліотека традиційно відсвяткувала Днем напіввідкритих дверей для наших  першокурсників.


Увазі користувачів бібліотеки були представлені найкращі зразки  світового письменництва та книгодрукування. Першокурсникам провели екскурсію по бібліотечним відділам, навчили здійснювати пошук інформації, надали змогу побувати у бібліотечному задзеркаллі - книгосховищі.
Серед колекцій відкритого огляду було представлено найцінніші видання з фонду нашої бібліотеки довідково-енциклопедичного  характеру, найліпші зразки художньої літератури, фонд стародруків нашої бібліотеки, видання іноземними мовами та галузеві періодичні видання.
 
Найкращим подарунком до професійного свята став зворотній зв'язок із нашим читачем. Нам було приємно спостерігати зацікавленість молодих людей, побачити блиск в очах, почути їх питання та відповідати на них. 

 

Ми щиро вдячні усім, хто завітав до нас у цей день, упевнені, що не залишили наших гостей байдужими до світу книг та знань.




Немає коментарів:

Дописати коментар