середу, 31 грудня 2014 р.

А ви вже бачили нашу новорічну ялинку?

Бібліотека ЧДУ імені Петра Могили вітає усіх з новорічними святами

та запрошує усіх охочих завітати до відділу літератури іноземними мовами аби обрати на канікули книжечку для домашнього читання, або... або зробити світлину із нашою не самою стандартною новорічною інсталяцією.


Цього року працівники нашої бібліотеки вирішили відійти від стандартної ялинки та створити незвичайний новорічний образ. На подібну творчість бібліотекарів надихнув конкурс новорічної ялинки від Молодіжної секції УБА. Результатом стала новорічна інсталяція відділу літератури іноземними мовами: "Сучасній бібліотеці - креативна ялинка!". 
Звісно, можна додати, що таким чином ми популяризуємо довідково-енциклопедичний фонд відділу, адже до складу увійшли енциклопедії: Funk&Wagnalls New Encyclopedia, Illustrated World Encyclopedia, Encyclopedia of Knowledge, та чесно кажучи, спочатку, у момент творення, ідеї популяризації не було. Видання обиралися за ознакою блискучості. Ви лише подивіться на окантовку наших видань, прикрашених золотом! А золоті зрізи! Чим не новорічна прикрашена красуня?!
До складу інсталіції увійшли 55 енциклопедичних видань з фонду відділу літератури іноземними мовами, 14 художніх видань, іграшка-символ року коза - творча робота працівника відділу, кошик із подарунками, святкова картинка та надписи.


Щойно інсталяція з'явилася, ще малювалися надписи та святковий лось, як вона вже набула популярності серед користувачів нашого відділу. Спочатку із легким побоюванням у нас запитували, чи можна зробити світлину? Коли ми із сміхом відповідали, що можна ще і поруч встати, та ми залюбки сфотографуємо, у хід пішли епітети. Спочатку скупі: "Гарна ялинка!", "Креативненько!", "Яка дивна ялинка!", а з часом захоплені: "Боже, яка вона чарівна!", "Вона просто бездоганна!", "Вона навіть краща за ялинку..." (не будемо казати жодних назв).


Немає коментарів:

Дописати коментар