понеділок, 2 березня 2015 р.

Навчання у режимі Ne-format

Лютий місяць 2015 року для 20 молодих бібліотекарів з різних куточків України, зі Сходу на Захід став насиченим яскравими подіями. Адже вони чотири дні перебували у ІІ Зимовій школі молодого бібліотекаря, у с. Ізки, що на Закарпатті. Цьогоріч робота Школи здійснювалася за фінансової підтримки партнерів УБА — компанії PressPoint, Передплатної агенції «Періодика» та Еко-курорту «Ізкі». 
Учасники заходу відбиралися на конкурсній основі серед молодих працівників бібліотек з усієї України. Відвідала ІІ Зимову школу молодого бібліотекаря й представниця бібліотеки ЧДУ ім. Петра Могили, провідний бібліотекар Юлія Чепурко.

Програма Школи була насиченою і проходила у режимі ne-format. Основними темами стали піар і реклама у бібліотечній діяльності. Було проведено низку тренінгів, виконувалися практичні завдання щодо співпраці бібліотек і ЗМІ, обігравалися ситуації ефективних комунікацій, генерування ідей, вдалої мотивації, іміджу, брендінгу, тощо. 
Організаторами Школи була досконально продумана і реалізована не тільки навчальна частина заходу. Учасникам були проведені екскурсії по визначних пам'ятках регіону, були організовані культурно-дозвільні та спортивні заходи. Акція “Бібліотека - шлях до успіху” - зібрала глядачів не лише з відпочиваючих, а й з місцевих мешканців.
Учасники ІІ Зимової школи молодого бібліотекаря отримали можливість обмінятися досвідом та здобули нові знання. На заходах Школи піднімалися злободенні питання сучасного бібліотечної життя і розглядалися способи їх вирішення. Всі учасники отримали потужний заряд позитиву, що, безумовно, вплине на подальшу якість їх професійної діяльності.

Немає коментарів:

Дописати коментар